Eddigi munkáink

1995. április 22-23-án „Rendőrségi Napok” rendezvényen Alapítványunk a „Napozó réten” a 40-es sátorban képviseltette magát, ahol igen sok látogatót fogadtunk, részletes felvilágosítást adva minden érdeklődőnek. Egy nagyméretű képkivetítőn (tértévén) folyamatosan sugároztunk reklámokat, többek között az Alapítvány alapítóiról, csatlakozóiról, céljairól. A rendezvény különböző vetélkedőinek helyezettjeinek jutalmazásához tárgyjutalmakkal, könyvutalványokkal járultunk hozzá.

1995. április 26-27-én,  a Rendőrtiszti Főiskolai Napokon Alapítványunk főtámogatóként vett részt. A megrendezésre került RTFIN 95 kupa és a Miss Police helyezettjei részére nagy értékű ajándékokat, vásárlási utalványokat ajánlottunk fel.

1995. június 2-án a kábítószer kereső kutyavezetők I. országos versenyének díjkiosztó ünnepségén –mely eseménynek Alapítványunk volt a főtámogatója- igen értékes nyereményekkel jutalmaztuk az első három helyezettet.

1995. június 23-án Százhalombattán  rendezték meg Alapítványunk támogatásával az I. Országos Rendőrségi Szolgálati Járőr-kerékpárversenyt.

1995. július 7-én Somogysárdon Országos Rendőrségi Lovasbajnokságon az Alapítványunk  jutalmazta a győzteseket.